Home
 
Telefoane
 
Xiaomi Xiaomi
 
Casti bluetooth Mi True Wireless Earphones, White

Casti bluetooth Xiaomi Mi True Wireless Earphones, White


3779104-FC

In rate : 342.63 lei/luna
pe o perioada de luni


Actualizat acum 4 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge : Marţi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
32700 lei

Pretul include TVAÎn stoc (9)

Specificatii :

Bluetooth
4.2
Culoare:Alb
Greutate:58 gram
USB Type C

Descriere :

Casti bluetooth Xiaomi Mi True Wireless Earphones, White
 
 
Caracteristici:
  • Design complet wire-free;
  • Calitate perfecta a sunetului;
  • Se auto-conecteaza cu telefonul sau alte device-uri;
  • Mod functionare pentru o singura ureche;
  • Confort si siguranta;
  • Sistem intuitiv de control,cu touch.
 
 
Castile Audio Xiaomi Mi True Wireless Earphones iti dau libertatea de a te bucura de muzica, fara sa mai ai grija sa descurci cabluri, sa nu te agati in ele etc. Castile Audio Xiaomi Mi True Wireless Earphones folosesc un concept complet fara fir, care se conecteaza de la casca stanga spre casca dreapta, creand o experienta complet noua, fara limitari si cu o totala libertate de miscare. Desi au dimensiuni reduse, Castile Audio Xiaomi Mi True Wireless Earphones redau sunetele cu o acuratete incredibila.
 
 
Comuti cu un simplu gest modurile de utilizare si partajezi dupa bunul tau plac, fara limitari. Atunci cand primesti un apel telefonic, scoti pur si simplu o casca din ureche, pentru a trece automat la modul de vorbire. Poti chiar sa oferi o casca unui prieten si va veti bucura astfel impreuna de aceeasi melodie si de acelasi ritm.
 

 

 

Acest produs provine de la distribuitori oficiali autorizati si este conform cu normele europene. El este livrat in ambalajul original, cu instructiuni in limba engleza/franceza/germana/italiana/spaniola, adaptor gratuit pentru priza europeana.Cutia produsului si dispozitivul pot avea instructiuni si aplicatii atat in limba engleza cat si in limba chineza, modelul fiind varianta internationala. Telefonul se poate folosi in orice retea mobila atat din Germania/Anglia/Spania/Franta/Italia cat si din restul lumii, el nefiind niciodata codat.

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet