Home
 
Telefoane
 
Nokia Nokia
 
Telefon Mobil 2720 Flip, Black 4G

Telefon Mobil Nokia 2720 Flip, Black 4G


16BTSB01A03

Garanție: 24 luni
Actualizat acum 54 Secunde

Livrare prin curierat rapid în
ajunge Marţi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
(550 00 lei )   Reducere 23% 42500 lei  

Pretul include TVAÎn stoc (15)

Descriere :

Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black
 
 
Simplu si fiabil
Este telefonul cu clapeta pe care ti-l amintesti, prevazut insa cu functii moderne. Cu caracteristici usor de utilizat, precum butoane si text mari, este familiar si poti avea incredere ca te va ajuta sa tii legatura cu prietenii si familia.
 
Usor de utilizat
Nokia 2720 Flip are doua ecrane separate. Ecranul extern te ajuta sa vezi mesajele sau sa verifici cine apeleaza, inainte de a deschide telefonul si a vizualiza ecranul principal mare. La final, inchide-l pentru a incheia apelul.
 
Butoane mari. Text mare
Nokia 2720 Flip este prevazut cu butoane mari, pentru a forma numere si a trimite mesaje fara efort. De asemenea, poti alege textul de dimensiune mare, ceea ce usureaza citirea mesajelor.
 
Conceput sa reziste
Nokia 2720 Flip are durabilitate excelenta si un design atemporal, si este suficient de compact pentru a incapea intr-un buzunar sau o poseta. Este realizat dintr-un policarbonat suficient de dur pentru a rezista la socurile zilnice.
 
Pana la 28 de zile de standby
Nokia 2720 Flip asigura pana la 28 de zile de standby, cu o singura incarcare pentru mai multe oportunitati de a pastra legatura cu prietenii si familia.
 
Un plus de liniste
Daca se produce o situatie neasteptata, butonul de urgenta Nokia 2720 Flip iti poate reda linistea. Apasarea butonului trimite un mesaj SMS de urgenta care include locatia curenta si apeleaza cinci persoane de contact pentru situatii de urgenta din agenda.
 
Suna pentru ajutor
Pe langa trimiterea unui SMS, apasarea butonului de urgenta va declansa apelarea pe rand a celor cinci persoane de contact selectate din agenda, cu difuzorul activat, pana ce stabileste legatura cu o persoana de contact pentru situatiile de urgenta.
 
Ajutor pentru personalul de interventie
Ca masura suplimentara in caz de urgenta, le ofera fortelor de prima interventie acces rapid la persoanele de contact importante si la informatiile medicale.
 
Aplicatii de socializare si multe altele
Pastreaza legatura cu prietenii si familia, folosind aplicatii de socializare, precum Facebook si WhatsApp. In plus, poti descarca alte aplicatii utile si jocuri, din magazinul de aplicatii.
 
Partajeaza internetul
Ajungi la viteza maxima online, cu 4G. In plus, partajeaza conexiunea ta la internet cu prietenii, familia sau chiar cu tableta ta, astfel incat sa poti naviga pe un ecran mai mare, oricand doresti.

 

 

Acest produs provine de la distribuitori oficiali autorizati si este conform cu normele europene. El este livrat in ambalajul original, cu instructiuni in limba engleza/franceza/germana/italiana/spaniola, adaptor gratuit pentru priza europeana.Cutia produsului si dispozitivul pot avea instructiuni si aplicatii atat in limba engleza cat si in limba chineza, modelul fiind varianta internationala. Telefonul se poate folosi in orice retea mobila atat din Germania/Anglia/Spania/Franta/Italia cat si din restul lumii, el nefiind niciodata codat.

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet