Home
 
Telefoane
 
Allview Allview
 
Telefon mobil L5 Duo, Dual SIM, Black

Telefon mobil Allview L5 Duo, Dual SIM, Black


L5DUO

Garanție: 24 luni
Actualizat acum 4 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge : Joi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
5600 lei

Pretul include TVAÎn stoc (39)

Descriere :

Telefon mobil Allview L5 Duo, Dual SIM
 
Clasic, usor de manevrat, convorbiri pana la 480 minute. Asa se prezinta L5 Duo, telefonul tau eficient, care este mereu pregatit sa te sustina in activitatile zilnice.
 
Dual SIM

Deoarece incorporeaza doua sloturi pentru cartele SIM, ai duble avantaje. Iti poti coordona atat viata personala cat si cea profesionala, prin intermediul aceluiasi device, uitand de oboseala detinerii mai multor telefoane.
Un plus de memorie


Cardul microSD ofera posibilitatea de a extinde spatiul de stocare cu pana la 64GB. Poti stoca pe acesta notitele de care ai nevoie, muzica, pozele si video-urile tale, pe care sa le revezi cand doresti.
 
Muzica ta

Pastreaza-ti buna dispozitie prin ascultarea melodiilor tale preferate! Gaseste in telefon frecventa radio care iti da energie pentru intreaga zi!
 
Lanterna

Cu L5 DUO, oricand vei avea nevoie de lumina suplimentara, iti va lumina calea, cu ajutorul lanternei pe care o are in dotare.
 
Cronometru

Pe locuri, fiti gata, start! Cronometreaza-te atunci cand faci miscare sau atunci cand joci un joc cu cei dragi. Foloseste timpul in favoarea ta, sporindu-ti eficacitatea.

 

 

Acest produs provine de la distribuitori oficiali autorizati si este conform cu normele europene. El este livrat in ambalajul original, cu instructiuni in limba engleza/franceza/germana/italiana/spaniola, adaptor gratuit pentru priza europeana.Cutia produsului si dispozitivul pot avea instructiuni si aplicatii atat in limba engleza cat si in limba chineza, modelul fiind varianta internationala. Telefonul se poate folosi in orice retea mobila atat din Germania/Anglia/Spania/Franta/Italia cat si din restul lumii, el nefiind niciodata codat.

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet