Home
 
Sisteme Audio
 
Google Google
 
Boxa Home, Voice control, Multiroom, Assistant

Boxa Google Home, Voice control, Multiroom, Google Assistant


GOOGLEHOME

In rate : 536.74 lei/luna
pe o perioada de luni

Garanție: 24 luni
Actualizat acum 10 zile,7 ore si 49 minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge Miercuri
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
(649 00 lei )   Reducere 21% 51500 lei  

Pretul include TVAÎn stoc magazin

Descriere :

Familiarizati-va cu Google Home

Google Home este un difuzor inteligent pentru maini libere, alimentat de Asistentul Google. Pune-i intrebari. Spune-i sa faca lucrurile. Si cu suport pentru mai multi utilizatori, acesta va poate distinge vocea de ceilalti din casa dvs., pentru a obtine o experienta mai personalizata¹. Este Google dvs., mereu gata sa va ajute. Doar incepeti prin a spune "Ok Google".
 
Obtineti raspunsuri de la Google

Utilizati puterea Google pentru a gasi raspunsuri in timp real la intrebarile dvs. gratuite, astfel incat sa va puteti concentra pe ceea ce faceti. Sau sa te distrezi cu un test de joc sau trivia de la Asistentul Google.
 
Bucurati-va de muzica

 
Cu o comanda vocala simpla, redati muzica, podcasturi, stiri, propriile playlisturi personale si radio de la servicii cum ar fi Google Play Music, Spotify si multe altele.
 
Gestionati-va sarcinile zilnice.

Obtineti ajutor la maini libere la domiciliu pentru a seta alarme, a incepe temporizatorii si a adauga elemente in lista dvs. de cumparaturi. In plus, Asistentul Google va poate oferi raspunsuri personalizate, cum ar fi naveta dvs., informarea zilnica, programarea si multe altele.
 
Controlati dispozitive inteligente

Utilizati Google Home pentru a controla dispozitivele inteligente, cum ar fi luminile, termostatele si comutatoarele de la sistemele de automatizare de uz casnic compatibile cum ar fi Philips Hue, Nest, Samsung SmartThings si Wemo.

 

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet