Home
 
Placi video
 
ZOTAC ZOTAC
 
Placa video GAMING GeForce® RTX™ 3090 Trinity, 24GB GDDR6X, 384-bit

Placa video ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 3090 Trinity, 24GB GDDR6X, 384-bit


ZT-A30900D-10P

Garanție: 24 luni
Actualizat acum 5 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge : Marţi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
2178200 lei

Pretul include TVAÎn stoc (10)


 Transport gratuit


Descriere :

Placa video ZOTAC GAMING GeForce® RTX™ 3090 Trinity, 24GB GDDR6X, 384-bit

 

Zotac - Logos, brands and logotypes

 

 

Get Amplified

Seria RTX 3000 foloseste arhitectura nVidia Ampere. Construita cu nuclee RT si Tensor imbunatatie, noi multiprocesoare si memorie GDDR6 de mare viteza, 3090 Trinity de la ZOTAC iti duce gamingul la urmatorul nivel cu o fidelitate mare.

  
Arhitectura NVIDIA Ampere
  

RTX. It's on.

Traieste jocurile de acum cu o fidelitate vizuala si ray tracing in timp real si performanta finala sustinuta de AI, DLSS.

  

Accelerare DLSS AI

NVIDIA DLSS este o interpretare revolutionara AI care mareste frecventa de cadre cu 1,5X * sau mai mult, cu o calitate a imaginii fara compromisuri, utilizand nucleele Tensor de procesare AI dedicate de pe GeForce RTX. Acest lucru va ofera marja de performanta pentru a obtine setari si rezolutii pentru o experienta vizuala incredibila. Revolutia AI a ajuns la jocuri.

  

RGB Dinamic

SPECTRA 2.0 lumineaza calea, aduce culori frumoase cu optiuni animate pentru un plus de personalizare cu ajutorul softului FireStorm.

  
Backplate din metal

 

Racire avansata

Un sistem IceStorm 2.0 mai avansat este folosit pentru o acoperire mai mare pentru a pastra placa video mai rece si pentru a rula mai puternic.

 

Ventilatorul nou cu 11 lame creste fluxul de aer cu aproximativ 10%.
  
Trei grupuri de aripioare din aluminiu formeaza radiatorul cu pana la 7 tuburi termice pentru a extrage caldura si a o distribui mai eficient decat inainte.
  
Un nou si imbunatatit layout al tuburilor termice creste contactul direct cu placa pentru un spatiu mai dens.
  
FREEZE Fan Stop asigura o racire mai eficienta si mai silentioasa prin oprirea ventilatoarelor cand placa nu este folosita, ceea ce reduce uzarea sistemului de ventilatie.
  
Controlul activ al ventilatoarelor le permite utilizatorilor sa aiba mai mult control prin intermediul softului FireStorm de la Zotac.
  

Mai multa rezistenta

Designul ZOTAC GAMING GeForce RTX seria 30 sublinieaza durabilitatea din spate pana in fata cu placi frontale si dorsale rigide pentru a creste duritatea totala.

 

 

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet