Home
 
Placi video
 
ASUS ASUS
 
Placa video Dual GeForce® RTX™ 3060 Ti OC, 8GB GDDR6, 256-bit

Placa video ASUS Dual GeForce® RTX™ 3060 Ti OC, 8GB GDDR6, 256-bit


DUAL-RTX3060TI-O8G

Garanție: 24 luni
Actualizat acum 1 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge Marţi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
1000000 lei

Pretul include TVAÎn stoc (4)


 Transport gratuit


Specificatii :

Descriere :

Placa video ASUS Dual GeForce® RTX™ 3060 Ti OC, 8GB GDDR6, 256-bit 

2x Fans. 2x Fun.
Oferind cea mai recenta experienta de arhitectura NVIDIA Ampere in cea mai pura forma, ASUS Dual GeForce RTX ™ 3070 combina performanta si simplitatea ca nimeni altul. Folosind tehnologii avansate de racire derivate din placi grafice emblematice, Dual opteaza pentru substanta peste stil, alegerea perfecta pentru o constructie bine echilibrata. Puneti-va centura si pregatiti-va de gaming intens.
 
 
Axial-tech Fan Design
Doua ventilatoare Axial-tech au un butuc mai mic care faciliteaza lamele mai lungi si un inel de bariera pentru a creste presiunea aerului in jos.
 
Tehnologie 0dB
Un controler de bord avansat opreste ventilatoarele atunci cand temperatura se afla sub 55 de grade C. Pe masura ce temperatura creste peste prag, ventilatoarele pornesc automat din nou.
 
Dual BIOS
Prioritizati temperaturi scazute ale miezului sau niveluri reduse de zgomot? Modul de performanta le va permite fanilor sa se intoarca pentru a mentine cardul racit tot timpul. Modul silentios pastreaza aceleasi setari de putere, dar ofera o curba a ventilatorului mai putin agresiva pentru o functionare mai silentioasa la temperaturi medii.
 

Auto−Extreme Technology

Tehnologia Auto-Extreme este un proces de fabricatie automatizat care stabileste noi standarde in industrie, permitand completarea tuturor sudurilor intr-un singur pas. Aceasta reduce tensiunea termica asupra componentelor si evita utilizarea substantelor chimice dure de curatare, ceea ce duce la un impact mai mic asupra mediului, la un consum de energie mai mic si la un produs mai fiabil in general.

 
Placuta dorsala de protectie
PCB-ul este consolidat de o placa din aluminiu care adauga rigiditate structurala, contribuind la prevenirea flexarii si protejarii componentelor.
 
144−Hour Validation Program
Fiecare placa video trebuie sa indeplineasca standarde riguroase de performanta si fiabilitate inainte de livrare. Testele de performanta sunt executate cu cele mai recente titluri de top. De asemenea, efectuam incercari de fiabilitate care includ un test de stabilitate de 144 ore si o serie de teste de evaluare 3DMark pentru a ne asigura ca placa video functioneaza bine atunci cand este impinsa la limita.
   

Iluminare subtila

Vine cu o banda iluminata care ii da un aer mai elegant sistemului tau.

   

Arhitectura NVIDIA AMPERE

Noua arhitectura de la nVidia aduce gamingul final, cu nuclee Ray Tracing din a doua generatie si Nuclee Tensor din a treia generatie.

   

RTX. IT'S ON

Joaca cele mai populare titluri cu o fidelitate vizuala oferita de ray-tracing in timp reali si performanta finala AI alimentata de DLSS

   

Accelerare AI DLSS

NVIDIA DLSS este o randare AI inovatoare care imbunatateste frame rate-ul fara a compromite calitate imaginii prin utliziarea Nucleelor Tensor dedicate.

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet