Home
 
Mediaplayere
 
Apple Apple
 
Mediaplayer TV 4K ,64GB ,2021

Mediaplayer Apple TV 4K ,64GB ,2021


190199533080


Actualizat acum 2 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge Marţi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
150000 lei

Pretul include TVAÎn stoc (4)

Specificatii :

Lungime:98 mm
98 mm
Inaltime:35 mm
Lungime cablu:1 m
Capacitate stocare:64 GB
Greutate:425 g
4K
ARM
Numar nuclee:8
A8
HDD
Bluetooth
Sistem de operare:iOS
Sistem de operare compatibil:iOS
JPEG
AIF
HEVC
Wireless:802.11 ax
Continut pachet:1 x Manual de utilizare
Culoare:Aluminiu Negru
GIF
TIFF
HEIF
MP3
VBR
FLAC
WAV
AAC
AC3
H.264
MPEG4
Continut pachet:1 x Mediaplayer
Continut pachet:- 1 telecomanda
Continut pachet:1 x Cablu

Descriere :

Apple TV este un media player digital dezvoltat si vandut de Apple Inc. Este un aparat de retea mic si un dispozitiv de divertisment care poate primi date digitale pentru continut vizual si audio, cum ar fi muzica, video, jocuri video sau poate afisa ecranul anumitor alte dispozitive pe un televizor conectat.

 

In centrul noului Apple TV 4K se afla cipul A12 Bionic care ofera un impuls semnificativ in performanta grafica, decodarea video si procesarea audio. Impreuna cu tvOS - cel mai puternic sistem de operare TV - Apple TV 4K functioneaza perfect cu dispozitivele si serviciile Apple pentru a transforma in mod magic camera de zi in moduri pe care toata lumea din familie le va placea.  Iar cu designul complet nou, telecomanda Siri faciliteaza si mai mult vizionarea de emisiuni si filme pe Apple TV cu comenzile de navigare intuitive.

 

Cu A12 Bionic, Apple TV 4K accepta acum o rata ridicata a cadrelor HDR (High Dynamic Range) si video Dolby Vision, permitand o actiune in miscare rapida la 60 de cadre pe secunda (fps) pentru o redare mai usoara si mai realista ca niciodata.

 

Apple TV 4K ruleaza tvOS - cel mai puternic sistem de operare TV - oferind o experienta cu adevarat unica. Integrarea sa stransa cu dispozitivele si serviciile Apple ofera tuturor celor din familie o gama de divertisment de care sa se bucure din confortul camerei lor de zi.

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet