Home
 
Masti de protectie
 
ProtectionUneeD ProtectionUneeD
 
Set 20 bucati , masti de protectie FFP2 , 6 straturi

Set 20 bucati , masti de protectie FFP2 , 6 straturi ProtectionUneeD


1020679460867


Actualizat acum 2 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge Marţi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
(100 00 lei )   Reducere 30% 7000 lei  

Pretul include TVAÎn stoc (50)

Descriere :

Mască cu grad de protecție FFP2

Cu masca de protecție FFP2 vă veți proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur. Datorită parametrilor tehnici veți obține un grad ridicat de protecție. Norma FFP2 este recomandată de Organizația Mondială a Sănătății (WHO). Masca cu filtru de protecție este confecționată din materilal nețesut, este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii.

 

Mască de protecție

Vă puteți proteja sănătatea dvs. și a celor din jur și cu o mască de protectie de unică folosință. Avem și această opțiune pentru dumneavoastră. Este vorba despre măști medicale cu material în trei straturi.

 

Mască de filtrare FFP2

O variantă alternativă, poate fi și o mască de filtrare care îndeplinește norma FFP2. Este o mască din material confortabil, confortabilă de purtat.

 

Seturi avantajoase de măști

Dacă aveți nevoie de mai multe bucăți de măști de protecție, avem seturi avantajoase de 50 respectiv 100 de bucăți pentru dumneavoastră.

 

Protejarea sănătății este importantă

Indiferent dacă vă gândiți să cumpărați pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, cu siguranță vă veți simți bine dacă veți cumpăra. Protejați sănătatea dumneavoastră și a celorlalți.

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet