Home
 
Incarcatoare
 
Xiaomi Xiaomi
 
Incarcator wireless Mi Charging Pad, Black

Incarcator wireless Xiaomi Mi Charging Pad, Black


GDS4098GL


Actualizat acum 5 Minute

Livrare prin curierat rapid în
ajunge : Joi
Returnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


 
9900 lei

Pretul include TVAÎn stoc (1)

Descriere :

Incarcator wireless Xiaomi Mi Charging Pad, Black
 
 
Suporta protocol de incarcare Qi
Incarcatorul wireless Mi suporta standardul de incarcare wireless Qi dezvoltat de Wireless Power Consortium, permitandu-i sa incarcare dispozitivele inteligente ce suporta protoculul Qi.
 
Incarcati-va toate dispozitivele compatibile Qi
Incarcatorul wireless Mi suporta incarcarea rapida pentru modele variate de telefoane, cu o incarcare de 7.5W pentru Mi MIX 2S, incarcare de 7.5W pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X si incarcare de 10W pentru Samsung S9.
 
Detecteaza si protejeaza impotriva obiectelor metalice straine
In timpul utilizarii zilnice, obiectele metalice de dimensiuni reduse prinse intre incarcator si telefon ar putea cauza supraincalzirea. Incarcatorul wireless Mi protejeaza impotriva obiectelor metalice straine, recunoscandu-le si oprind automat incarcarea sau controland temperatura suprafetei obiectului pentru a evita supraincalzirea.
 
 
Incarcare si prin husa
Incarcatorul wireless Xiaomi Mi are un senzor stabil de pana la 0.16". Incarcarea fiind posibila chiar si prin husa telefonului.

*Incarcarea nu este posibila daca husa este metalica sau mai groasa de 0.16".
 
Protectie multipla pentru extra siguranta
Dispozitivul are functii multiple de siguranta, protectie la supraincalzire si la supratensiune ce asigura siguranta in procesul de incarcare.
 
Indicator smart LED
Indicatorul smart LED se inchide si se aprinde sau sta mereu aprins astfel sa puteti realiza instant daca dispozitivul functioneaza normal.
 
Materiale de calitate
Materialul de la exterior este realizat din silicon ce nu mareste doar frictiunea si absorbtia socurilor, dar de asemenea asigura o incarcare stabila si previne distrugerea cauzata de scaparea dispozitivului.
 
Design minimalist si delicat
Carcasa din aliaj de aluminiu este tratata la suprafata utilizand tehnologia conventionala inainte de a fi supusa unui tratament CNC suplimentar si lustruire cu un tratament secundar de anodizare. Acest lucru are ca rezultat contururi deosebite.
 

 

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet