Home
 
Husa Protectie
 
Samsung Samsung
 
Husa de protectie LED Cover pentru Galaxy S20+, Gray

Husa de protectie Samsung LED Cover pentru Galaxy S20+, Gray


OSAM-EF-KG985CJEG

Indisponibil momentanReturnare în 14 zile
 Transport gratuit la comenzi peste 3000 lei
Plata cu cardul


Specificatii :

Descriere :

 

Husa de protectie Samsung LED Cover pentru Galaxy S20+, Gray

 
 

Lumina petrecerii

Cand iti asezi telefonul cu fata in jos, husa Smart LED se aprinde in modele frumoase, asemanatoare cu lumina stelelor, utilizand LED-ul cu lumina reglabila. Poti sa stabilesti cat timp doresti sa sclipeasca si ii va face pe toti sa se opreasca si sa se uite.

 
 

Se aprinde pentru a te anunta

Luminile LED nu arata doar frumos, ci se aprind cu pictograme de notificare atunci cand primesti un apel sau un text sau alarma se stinge. Se sincronizeaza chiar si cu alte aplicatii de mesagerie, astfel incat sa poti ramane in topul chat-urilor.

 
 

Numaratoarea inversa pentru o imagine buna

Cand faci o fotografie cu camera foto principala - cum ar fi un selfie-oglinda sau o fotografie de grup - capacul arata o numaratoare inversa a cronometrului, asa ca nu trebuie sa ghicesti cand se va declansa obturatorul. Acest lucru inseamna, mai putine clipiri si mai putine siluete neclare, doar o galerie plina de fotografii partajabile.

 
 

Pictograme jucause

Daca vrei sa schimbi modul in care straluceste, poti alege dintr-o varietate de pictograme, precum o fata zambitoare, o inima, un animal si altele. Pictogramele alese vor aparea cand faci un selfie in oglinda sau cand il asezi cu fata in jos.

 
 

Continut special cu Samsung Galaxy Friends

Download exclusive content to go with your new Smart LED Cover. Samsung Galaxy Friends offers matching lock screen wallpaper that you can access once you've got the case on, so you can give your phone a makeover from the inside out.

 

 

 

Ultimele produse vizitate

Login pentru istoric complet